Prezentatoarea Jurnalului TVR Cultural, Adriana Titieni, a petrecut la sfirsitul lunii iulie noua zile de vis in Thassos, cea mai nordica insula a Greciei. A fost insotita de sotul ei, actorul Adrian Titieni, si de cei doi copii ai lor - Ariadna (7 ani) si Marc (6 ani). "Pentru mine a fost cea mai relaxanta vacanta dintre toate cele petrecute pina acum. Am avut grija sa anunt pe toata lumea ca nu voi avea telefonul cu mine. Prin urmare, n-am avut nici un motiv de enervare. Mare turcoaz, cer linistit, multa bunavointa din partea localnicilor, o lume care nu se grabeste nicaieri... Chiar si politistii din localitatile prin care am trecut erau rastigniti in niste sezlonguri, linga post, toropiti de caldura, pentru ca nimic nu bruia spectacolul linistii din jur", povesteste Adriana. Programul familiei Titieni a fost unul cit se poate de lejer: trezire de voie, plaja si baie in mare, somn, jocuri, plimbari ori de cite ori aveau chef.

Vila in care au stat era despartita de plaja de o terasa minunata, de unde se vedea largul marii. "In Thassos, extraordinar de spectaculoase sint gradinile, terasele intesate de leandri, maslini, palmieri pitici, flori colorate", ne-a mai spus Adriana. "Si tot acolo, am vazut cele mai frumoase apusuri de soare din viata mea", a incheiat ea. De curind, Adriana s-a reintors in Capitala pentru ca s-a dat startul la filmarile pentru noul serial al TVR, "La urgenta", in care joaca rolul unei profesioniste in relatii publice.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.