CURATIRE. Multimiliardarul Irinel Columbeanu si-a sfintit casa imediat dupa ce fosta sa iubita, rusoaica Anna Lesko, a parasit resedinta de la Snagov.

Potrivit unor surse din anturajul omului de afaceri, in vara lui 2004, imediat dupa ce cantareata si-a facut bagajele si a plecat, Columbeanu l-a chemat pe duhovnicul sau de la Manastirea Snagov, staretul ieromonah Varahiil Banateanu.

Preotul a tamaiat si aghezmuit atunci peretii intre care cei doi au trait ani buni ca barbat si femeie, inainte ca Irinel sa-si reia viata amoroasa.
"Sunt duhovnicul de suflet al lui Irinel Columbeanu. La mine se spovedeste si tot mie mi-a cerut sa-i sfintesc casa atunci cand Anna Lesko a plecat de la el", a recunoscut preotul.

Anna Lesko a venit in Romania in '96, cu o trupa ruseasca de balet. In scurt timp, tanara, la vremea respectiva doar o adolescenta, l-a intalnit pe omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au fost impreuna opt ani, dupa care fiecare a ales un alt drum.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.