DEZVALUIRI. Cinci dintre cele mai sexy romance care traiesc in Italia au fost invitate la emisiunea "La vita e bella", ce va fi difuzata la Antena 1.
Cristina Spatar, Laura Stone, Kitty Cepraga, Ramona Badescu si Ramona Bambola au fost de acord sa ofere interviuri in exclusivitate pentru postul din Baneasa. Vedetele s-au lasat "descoperite" pentru aceasta emisiune si au dezvaluit amanunte picante din viata lor privata. De exemplu, Kitty Cepraga l-a adus in prim-plan pe James, iubitul ei de la Roma. Actrita este impreuna cu acesta de cateva luni bune insa, pana acum l-a ferit de "gura presei".

In afara faptului ca James are 28 de ani, ca este un important om de afaceri in Peninsula, amanunte cunoscute, blonda l-a descris, pentru aceasta emisiune ce va fi transmisa pe 29 august, ca fiind jumatatea ei. O alta vedeta care a ales sa traiasca in Italia este si Ramona Badescu, care , tot cu aceasta ocazie, a facut o dezvaluire-soc. Ea a declarat ca, atunci cand este cazul, apeleaza la un singur medic: cel al Papei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.