INTALNIRE. Mihaela Tudor, ex-iubita fotbalistului Ianis Zicu, a iesit sambata seara la Clubul Bamboo cu un om de afaceri libanez din Bucuresti, proprietarul unui restaurant foarte cunoscut din apropierea Guvernului Romaniei.

Au avut o masa rezervata central, chiar in mijlocul clubului. Petrecaretii au comandat diferite bauturi, in mod special sampanie. Mihaela Tudor a chemat inca doua prietene, care au pozat in pictoriale foarte sexy in revista "High Life", anul acesta, adica pe Florentina si pe Oana. Culmea, si Mihaela Tudor a pozat chiar in ultimul numar al revistei "High Life", intr-un pictorial cu alte iubite de fotbalisti. Cele trei fete s-au simtit extraordinar cu libanezul, care era imbracat in alb si deschis la trei nasturi la camasa.

Au dansat in "trenulet", s-au lipit unii de altii, au glumit, iar fetele chiar polarizasera atentia celor din jur pentru ca dansau foarte provocator. La un moment dat, dupa ce probabil sampania se terminase, tipul a comandat niste paharele mici de tarie - o combinatie de mai multe feluri de alcool care doboara pe oricine - si le-a servit pe fete. Mihaela l-a refuzat, dar nu a putut rezista rugamintilor lui, si pana la urma a baut un paharel, care nu prea i-a placut, pentru ca s-a strambat. La un moment dat, spre zorii zilei de duminica, au parasit clubul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.