"Ministry of Sound" va da startul evenimentului "Ministry of Sound Live: Donate to Dance", care se va desfasura pe o durata de zece zile incepand cu 24 martie. Seria noptilor de dans vor fi difuzate in cadrul unui show radio de 230 de minute, ale carui scopuri sunt strangerea de fonduri si cresterea sensibilitatii oamenilor pe subiectul actiunilor de ajutorare. Show-ul live va cuprinde intregul program radio si weekenduri de muzica dance tinute la evenimentul "Elephant and Castle" din cadrul Miami Music Conference. In afara de seturile live de DJ, "Ministry of Sound" a mai pregatit concursuri exclusive si alte evenimente speciale. Donatiile vor fi facute din taxa de intrare la extravagantele petreceri si in cadrul evenimentelor. Pe site-ul "Ministry of Sound" vor fi incurajate donatiile on-line. Vor fi comercializate produse personalizate si vor avea loc licitatii.

Abordarea Nordoff-Robbins Music Therapy a fost dezvoltata de Paul Nordroff si Clive Robbins in anii '50. Terapia creata de ei implica folosirea muzicii pentru incurajarea comunicarii, a schimbarii si a unui stil de viata creativ si plin de resurse. Schimba in bine viata persoanelor din toate colturile lumii, indiferent daca sufera de afectiuni mentale, emotionale, stres, suferinta fizica si dificultati in invatare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.