Dupa ce s-a vaicarit pe la toti cei care au vrut sa-l asculte, ca e singur si tare-ar mai vrea sa se indragosteasca, Horia Brenciu si-a parcat camionul cu melancolie in studioul emisiunii `6! Vine presa!` de la B1 TV. De fapt, fetele il invitasera sa vorbeasca despre cum cinta el pe la nunti si cu ce profit, numai ca discutia a fost deturnata de prezenta Ilincai Vandici. Responsabila cu ploile si canicula n-a venit singura ci impreuna cu o revista care ne-o arata in costumul Evei.

Vazind pozele artistice, dar si modelul, in carne si oase, Brenciu a trait un extaz subit, tradus de el prin `Ilinca mi-a luat maul!`. Dar nu i l-a luat de tot, fiindca, atunci cind Roxana Iliescu l-a intrebat daca ar poza si el in pielea goala, urmasul lui Sinatra a grait: `As poza nud daca si Ilinca ar accepta sa facem impreuna niste lucruri!` Se referea, desigur, la un `tandem sculptural`. Ma rog, cit de sculpturala poate fi burtica lui de tenor bine hranit… Mai incolo, Brenciu a declarat ca a vazut pe la nunti multe fete frumoase, dar nici una ca Ilinca. Asa ca i-a cintat (mai mult miorlait) `She`s the One`. De unde, Roxana Iliescu a dedus ca asta e o cerere in casatorie pe fata, dar Brenciu a dat-o cotita: `As prefera sa vorbesc despre asta numai cu Ilinca, la o cafenea din apropiere!`.

Cum, in orice gluma exista o saminta de adevar, poate-l auzim cintind la propria nunta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.