Nasterea micutei Shiloh Nouvel nu a adus doar bucurie in casa cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie. Iubita celui mai sexi actor american sufera de ceea ce se cheama "depresie post partum", ceea ce o face sa fie extrem de irascibila, capricioasa sau foarte tacuta si trista. Din acest motiv, ea a ajuns sa-i faca viata un adevarat infern lui Brad Pitt, aflat in prezent la Los Angeles pentru filmarile la "Ocean`s Thirteen".

Un apropiat al cuplului a declarat revistei "Grazia" (versiunea americana) ca Angelina se simte "parasita si in acelasi timp preocupata pina la obsesie" de ce, cum, unde si ce anume face Brad in absenta ei. Geloasa si lipsita de incredere, ea a angajat citiva "spioni" care sa-i relateze in amanunt "miscarile" iubitului ei, atit pe platoul de filmare, cit si in afara lui. In plus, il "asasineaza" cu telefoanele, astfel incit Brad i-a spus raspicat "sa nu il mai sufoce" si sa nu il mai trateze ca pe un copil. Iar Angelina le spune prietenilor ei ca este tare nefericita pentru ca nasterea fetitei o tine departe de platourile de filmare pentru cel putin un an.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.