Dupa despartirea de Andrei, veterana trupei A.S.I.A. traieste o noua idila cu un tanar cu ochi albastri, pe numele sau Alexandru
De cateva saptamani, Sorana Mohamad, veterana trupei A.S.I.A., nu mai este singura. Dupa despartirea de Andrei, un om de afaceri din Chisinau, de acum trei luni, artista traieste o noua poveste de dragoste. Barbatul care a aparut in viata sa se numeste Alexandru si nu face parte din lumea vedetelor, acesta ocupandu-se cu afacerile. Cei doi s-au afisat impreuna, miercuri seara, pe terasa Quando.

Apropiati ai vedetei ne-au dezva- luit ca ambii sunt fericiti si se in- teleg foarte bine, existand toate ingredientele pentru o relatie de lunga durata. Tanarul este foarte frumos, spun aceleasi surse, fiind un saten cu ochi albastri, si pare cat se poate de indragostit de cantareata. Pana acum, Sorana a avut doua legaturi de lunga durata, ce pareau ca se vor incheia cu o casatorie, cu Claudiu Patrascu si cu Andrei. De acesta din urma, artista s-a despartit, declarand la acea vreme: Nu a existat un motiv anume. Nu a gresit nimeni.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.