Se pare ca frumoasa Angelina Jolie a plecat de acasa. Actrita este suparata pe iubitul ei Brad Pitt. Motivul de cearta se pare ca nu e fosta sotie a lui Brad, gelozia sau cresterea copiilor. Angelina si Brad s-au certat din cauza programului de lucru al actritei.
Dupa cum informeaza site-ul Infoshowbiz, Angelina ar fi fugit de Brad Pitt la hotelul Bel Air din Los Angeles, pentru cateva zile.

Potrivit revistei Star, cuplul s-ar fi certat, iar Angelina a plecat de acasa impreuna cu cei trei copii, Maddox, Zahara si Shiloh.

Desi motivele oficiale ale acestei dipute nu se cunosc, exista zvonuri conform carora Brad Pitt ar fi vrut ca iubita sa sa stea acasa in timpul turnarilor filmului "Ocean's 13", cu Matt Damon si George Clooney, care va fi lansat pe 8 iunie 2007. Potrivit celor mai recente zvonuri, cuplul s-ar fi impacat dupa o noapte romantica petrecuta la un hotel de la Hollywood.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.