MANIPULARE. Perioada aceasta nu este una favorabila pentru Delia Matache. Vedeta are probleme grave de sanatate, de aceea i-a fost sugerata o pauza chiar si de catre medici.

Unul dintre motive este si fumatul excesiv care ii "deranjeaza" cantaretei corzile vocale. Daca Delia nu tine cont intotdeauna de sfaturile parintesti, pe cele primite de la iubitul ei, Edi Iordanescu, le urmeaza cu sfintenie. De aceea mama cantaretei a gasit solutia care o va face pe fiica ei sa isi abandoneze periculosul viciu. Ea a complotat cu Edi si amandoi au ajuns la concluzia ca daca acesta va insista temeinic, Delia se va lasa de fumat. Astfel, fiul fostului selectioner al nationalei a inceput deja "tatonarile" si lucrurile merg foarte bine. Se pare ca relatia dintre mama si iubitul vedetei este una stransa din moment ce ei comploteaza pentru aceasta solutie salvatoare. Gestul facut nu este unul cu rea intentie, ci unul de protejare al celor dragi. Dupa ce a consultat un medic specialist, Delia Matache a fost averizata in legatura cu afectiunea serioasa a corzilor vocale si i s-a propus, pret de cateva saptamani, repaus total. Fumatul nu este principalul motiv pentru care Edi si mama Deliei sunt ingrijorati. Faptul ca ea interpreteaza live la fiecare spectacol a solicitat-o prea mult pe cantareata noastra.

Relaxare pe litoral

Pentru ca se plictisea in Capitala, Delia i-a sugerat iubitului ei sa mearga doua zile pe Litoral. Cei doi au ales ca loc de cazare un hotel de lux din Mamaia. Indragostitii au preferat sa plece in timpul saptamanii pentru ca statiunile de pe Litoral sunt mult mai libere decat in weekend.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.