Stim cu totii ca acum citeva zile Diana Lascarescu a devenit mama de baiat. Chiar daca raspunde cu precautie oricarui tip de intrebare, atunci cind este adus in discutie micutul Dan Matei Sucu, proaspata mamica nu mai are retineri. A tot avut nedumeriri pe intreg parcursul sarcinii si, in ciuda faptului ca cele noua luni nu i-au creat neplaceri, "am avut o sarcina usoara si un travaliu asemenea", "minunea" a descoperit-o abia dupa ce a nascut. Despre postura de mama, Diana spune ca "este o stare minunata pe care, atunci cind citeam ori auzeam de la alte mame, nu reuseam sa o constientizez. Dupa ce am trait aceasta experienta, ne gindim si la o fetita, insa nu acum".

Se considera o femeie curajoasa: a optat pentru o nastere naturala si inca nu se gindeste sa ceara ajutorul nimanui, fie ea ruda ori bona, deoarece "acum Dan Matei depinde in totalitate de mine". Abia din ianuarie 2007, cind a luat in calcul sa se intoarca la lucru, se va gindi si la acest aspect. Momentan se bucura de fiecare clipa petrecuta in compania tincului. Se trezeste fara probleme noaptea, din trei in trei ore, pentru a-l linisti - copilul doarme cu ei in dormitor - iar toata ziulica sta si il priveste: "Ma uit la el si nu-mi vine sa cred cit este de minunat".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.