Trupa Vita de Vie lucreaza de zor la albumul cel nou. Dar felul in care o fac, e un pic ciudat. Intr-un moment de nemultumire paroxistica, si-au sters din calculator toate cele zece piese noi pe care le terminasera deja de inregistrat! Dupa ce a trecut "urgia" s-au apucat de altele. Astfel ca au reusit, nu numai sa compuna intr-o luna alte 14 piese noi, dar sa si inregistreze o parte din orchestratie. Albumul se cheama deocamdata Planul B.

Pe moment, cei de la Vita de Vie se afla in Delta, in cadrul proiectului VdV Camp. Acolo au avut parte de o intimplare haioasa. Noaptea au facut rockoteca undeva la subsolul hotelului, iar cei de la formatia "11 prajini", "suparati" pe rock-ul ce razbatea de jos, s-au apucat sa repete pe la 3 dimineata, facind concurenta rockotecii la care participa Vita de Vie. Dimineata s-au dus cu totii la pescuit.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.