AVENTURA. Uitata pentru o vreme, Rocsana Marcu parea ca nu ne mai surprinde cu nimic interesant. Desi in ceea ce priveste cariera vedeta nu exceleaza, in viata personala, blonda se dovedeste chiar activa.

Daca barbatii de pe plaiurile mioritice nu se prea grabesc sa-i atraga atentia, Rocsana si-a indreptat privirea catre doi domni de origine egipteana. Blonda a fost surprinsa, zilele trecute, de paparazzii "Ciao!" in compania a doi barbati "cu mare greutate" pe malul lacului Snagov.

Cel care se "zbatea" sa o impresioneze pe vedeta face parte din categoria afaceristilor. Yashar este din Egipt si, cu toate ca este casatorit si are si doi copii, el prefera sa o curteze pe Rocsana. Nici ea nu s-a lasat mai prejos si s-a aratat receptiva la complimentele primite. Daca in tara lui de bastina, Yashar este foarte bine vazut si respectat, in Romania se pare ca si-a dezvoltat simtul de cuceritor. Pe lista lui se "semneaza" si o dansatoare dintr-un club oriental, careia egipteanul i-a promis un viitor stralucit. Adoptand o tinuta in ton cu decorul, Roxana a fost "capitan pentru o zi". Alegerea a fost buna pentru ca sapca marinareasca pare sa il fi atras atat pe Yashar, cat si pe prietenul acestuia, un alt egiptean afacerist. Dupa ce au stat la palavre pe terasa, cei trei au plecat intr-o plimbare cu salupa pentru a pune la punct planurile pentru cina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.