Pe 20 august Cleopatra Stratan, fiica de numai 3 ani a cantaretului Pavel Stratan, se va afla in fata primului ei concert live.
La acest eveniment inedit vor asista cei de la Guiness Book pentru posibilitatea de a o introduce pe micuta in Cartea Recordurilor la urmatoarele categorii: "Cea mai tanara artista", "Cea mai tanara cantareata care lanseaza un album", "Cea mai tanara cantareata care prezinta singura un concert de o ora si jumatate". Recitalul micutei va cuprinde 28 de piese, dintre care 12 de pe albumul ei si 16 ale taticului, scrie revista "Pro TV Magazin". Cu aceasta ocazie, extrem de tanara cantareata isi va lansa primul ei album: "La varsta de 3 ani".

"Prima iesire pe scena a avut-o la 2 ani si jumatate, intr-o statiune de pe litoralul romanesc, la unul din concertele mele", isi aminteste Pavel. "A fost cam asa: m-am pomenit cu Cleopatra pe scena cerandu-mi microfonul pentru a interpreta ceva… N-am stat pe ganduri si am acompaniat-o", completeaza artistul in interviul acordat publicatiei mai sus mentionate.
Ideea a scoate un album cu fiiica sa i-a venit solistului cand a observat ca inca din primele zile de gradinita, Cleopatra se intorcea fericita acasa recitand si cantand toate poeziile si cantecele pe care trebuiau sa le invete ceilalti copii. "Atunci mi-am zis ca, daca tot este atat de dornica de a invata sa recite si sa cante fara ca acest lucru sa fie impus de cineva, de ce sa nu aiba propriul album?!" povesteste fericitul tatic.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.