Profitand de dulceata primului an de casnicie, Andreea Marin si sotul sau, Stefan Banica jr. au planuit din timp si in detaliu calatoria pe care au intreprins-o in aceasta luna in jurul lumii si pe care si-au dorit-o a fi o a doua luna de miere. Daca anul trecut, ei si-au facut concediul pe Coasta de Azur, la Cannes, anul acesta, cele doua vedete si-au propus sa viziteze atat tari din Europa, cat si din Asia si sa utilizeze tot felul de mijloace de transport pentru a se deplasa dintr-o tara intr-alta: nave de croaziera de lux, avion sau chiar masini inchiriate din locurile vizitate.

Andreea si Stefan au declarat ca intentioneaza sa ajunga pana in India. Conform apropiatilor celor doi, acestia s-au documentat de toate obiceiurile bastinasilor, inclusiv de tatuajele temporare care se fac in aceasta zona. Desi despre cei doi s-a speculat ca ar avea deja probleme de cuplu, datorate in special timpului limitat petrecut impreuna, ei se bucura in prezent de o binemeritata vacanta.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.