AGRESIUNE. Pentru ca-i place sa faca topless, Roxana Ionescu are de infruntat nu numai obiectivele foto ale paparazzilor, ci si obsesiile turistilor.

Zilele trecute, fosta Mama Natura se bronza, ca de obicei, cu sanii la vedere. Un trecator a fost "agresat" oarecum de privelistea oferita de catre Roxana si s-a gandit sa se "razbune".

Barbatul respectiv si-a scos aparatul foto si a inceput sa traga cadre dupa cadre. Fara a tine cont de ceilalti turisti, infierbantatul "fotograf" isi facea loc printre sezlonguri pentru a prinde pozitia cea mai buna.

Cu toate ca vedeta il ruga sa inceteze si chiar s-a aratat speriata la un moment dat, acesta nu s-a lasat intimidat continuandu-si treaba. Nici cei din jur nu i-au fost de ajutor Roxanei. Acestia au ramas impasibili la hartuirea pe care vedeta a suferit-o.
Intr-un final, Roxana a fost salvata chiar de catre sotul ei, care a venit la timp pentru a-si salva jumatatea. El l-a alungat pe "hartuitorul de sani", amenintandu-l serios atat cu Politia, cat si cu pumnii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.