Milioane de wati si lumini au invadat litoralul, sambata seara, la concertul Fatboy Slim, cel mai mare eveniment din aceasta vara, la mare. DJ-ul cu chip de copil si aripi de inger, Fatboy Slim, si-a facut aparitia pe scena de la Ultima Playa, din Mamaia, de la ora 22.30, oferind publicului mixul perfect: o combinatie intre rock si house, intre muzica simfonica si dance. Evenimentul a adunat pe plaja din Mamaia, dupa estimarile organizatorilor, aproximativ 20.000 persoane venite din toate colturile tarii. "Nu fac muzica pentru bani. Cand mixez, toata lumea isi da seama ca ma simt bine cu publicul. Nu o fac pentru bani, ci pentru distractie, si pentru a putea sa calatoresc si sa fiu in locuri noi" - a declarat celebrul DJ intr-un interviu acordat celor de la Profm.

Foarte jovial si comunicativ, Dj-ul a mai dezvaluit ca are o adevarata obsesie penrtru fotbal. "Sunt foarte implicat in legatura cu echipa de fotbal din orasul in care locuiesc, sunt directorul ei. In rest, imi place sa gatesc si sa fac dragoste cu sotia mea. Nu in acelasi timp. Am incercat si am facut dezordine." Despre preferintele sale muzicale, Fatboy Slim a a declarat ca nu este pasionat de heavy metal si nici nu incerca astfel de sonoritati in mixuri. Ii place in schimb country si tot ce nu e agresiv, trupele sale favorite fiind The Chemical Brothers, Jim Noir, The Beatles.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.