REALITATE. Aflata intr-un con de umbra, iesind in ultimul timp in evidenta mai mult prin aparitiile la petrecerile mondene decat prin muzica, Anamaria Ferent a tras semnalul de alarma privind atitudinea unor colegi de breasla, care induc in eroare, anuntand castiguri fabuloase, neconforme cu realitatea, din munca pe care o fac.

Vedeta spune ca multi dintre cantareti deformeaza adevarul cand fac publice sumele pe care canta in diverse concerte. La putin timp dupa ce Andreea Banica dadea de inteles ca nu concerteaza sub 2.000 de euro pe Litoral, Anamaria o contrazice precizand: "Nimeni nu-ti ofera aceasta suma ca sa canti la mare. De pilda, noi primim cam 700 de euro. Si cam pe aici se invart si tarifele multor artisti care accepta contractele".

Cantareata a adaugat ca, personal, castiga ceva mai bine la petrecerile private, ea acceptand sa cante si la nunti, atunci cand are ocazia, fara a-si schimba insa stilul: "La astfel de petreceri primim cam o mie de euro", a precizat ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.