LAUDA. Aflata zilele trecute intr-un salon de infrumusetare, Andreea Antonescu s-a "confesat" angajatelor, asa cum procedeaza de altfel majoritatea femeilor.

Cantareata era revoltata pe medicul ei ginecolog. Motivul? Pilulele contraceptive. AndreEa povestea cu patos despre vizita ei in cabinetul medicului si despre ce o sa pateasca acesta daca ea se va ingrasa chiar si cu un kg din cauza pastilelor, amenintandu-l indirect ca il va da in judecata.

Pentru a atrage atentia asupra ei, Andreea Antonescu a lucrat mult la imagine, devenind astfel mai atragatoare, dovada fiind aparitia ei in revistele pentru barbati. Totusi, de ceva vreme, cantareata a intrat iar intr-un con de umbra. Daca pe plan profesional lucrurile nu se prezinta bine, pe plan personal, AndreEa traieste o frumoasa poveste de dragoste. Acesta este si motivul pentru care ea a apelat de ceva vreme la celebrele pastile. Insa, Andreea considera ca aceste medicamente ii vor da si multa bataie de cap. Din necunostinta de cauza, ea crede ca trupul ei se va rotunji din cauza pilulelor contraceptive. Daca ar lua proportii, acest lucru nu depinde de medic, ci de organismul fiecaruia, lucru pe care AndreEA ar fi trebuit sa il cunoasca. Si chiar daca acum nu este cazul, Andreea Antonescu este pregatita sa isi dea medicul in judecata.

Cantareata nehotarata

Daca in cercul prietenelor vedeta este razvratita, atunci cand vine vorba despre aparitii televizate lucrurile stau tocmai invers. Invitata la o emisiune TV, AndreEa a declarat sus si tare ca ar vrea sa nu mai para atat de firava. A incercat sa isi modeleze muschii la o sala de fitness, insa lenea, dupa cum a recunoscut chiar ea, a fost mai mare decat ambitia. Ea a mai declarat public ca o deranjeaza ca este atat de slaba insa nu are ce face deoarece este genetic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.