Recent intoarsa de pe meleagurile fierbinti ale Ibizei - loc in care a filmat emisiunea de la Prima Tv - Giulia Anghelescu se gindeste sa reitereze experienta. Nu oricum, ci in calitate de simplu cetatean, undeva pe teritoriul Spaniei. Spun undeva, intrucit nici Giulia nu a putut defini un oras ori o zona, chiar daca mai deunazi declara ca si-ar dori sa stringa bani pentru a-si cumpara o casa pe insula din bazinul Marii Mediterane.

In virtutea faptului ca este vorbitoare de spaniola, ea se simte nemaipomenit in aceasta tara. Totusi planurile concrete ale viitorului apropiat, sint legate de Romania. Prin urmare, propunerea unei colaborari cu Prima Tv, nu a fost refuzata de domnisoara Anghelescu. Probabil, va mai dura ceva vreme pina cind Giulia se va decide unde si cind va poposi. Pina atunci vom avea ocazia sa o vedem producindu-se atit pe sticla cit si pe scenele autohtone. In concluzie, interpreta noastra, inconstient, alearga dupa trei iepuri: Spania, muzica, televiziune. De-o prinde vreunul, ramine de vazut, insa, lucru cert, pina acum nu s-a nascut exceptia care sa confirme regula in cazul acestei zicale.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.