In virsta de de 50 ani, mama a patru copii, Jerry Hall, fost manechin si ex-sotia celebrului cintaret Mick Jagger, este in cautarea unei noi iubiri.
De fapt, mai exact, Jerry vrea cu orice pret sa-si gaseasca "jumatatea perfecta", dupa ce, timp de prea multi ani, a acceptat ca Mick s-o insele fara nici cea mai mica jena.

Ajutata de fiica sa Elizabeth, in virsta de 23 ani, ea a trasat citeva reguli stricte, in care ar trebui sa se incadreze orice pretendent la iubirea sa. Ne intrebam, totusi, daca pretentiile sale nu sint putin exagerate... Dar, sa vedem cum ar trebui sa fie un barbat, ca sa-i cistige inima fostului manechin: in primul rind, trebuie sa aiba buzunarele "bine garnisite", de preferat, sa fie milionar - Jerry insasi este posesoarea unei averi de circa 50 de milioane de dolari. Apoi, bine ar fi sa fie si simpatic si sa o faca sa rida. Nu in ultimul rind, el trebuie sa-i fie fidel si, ce mai incoace si incolo, sa o trateze ca pe o printesa! A, si sa nu uitam - sa fie american, cu virsta cuprinsa intre 40 si 50 de ani. Chiar daca pretentiile ei sint cam mari, nu ne ramine decit sa ii dorim succes in gasirea partenerului mult-visat...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.