Intr-un interviu acordat ziarului "Los Angeles Times", actrita americana Jodie Foster a sarit in apararea bunului ei prieten, actorul si regizorul Mel Gibson, despre care a spus ca in niciun caz nu este antisemit, din moment ce printre amicii lui se numara si evrei.

Ea a tinut sa precizeze ca Mel este un om onest, gentil, loial, un profesionist de exceptie, care are, din pacate, aceasta problema a dependentei de alcool, de care se lupta sa scape de ani intregi. "In seara in care s-a suit baut la volan, as fi vrut sa fiu linga el si sa-l rog sa nu se atinga de blestemata aia de sticla", a mai spus Jodie, indurerata din cauza necazurilor prin care trece ilustrul ei prieten. Cei doi au jucat impreuna in filmul "Maverick", realizat in 1994. De atunci, intre ei s-a stabilit o relatie speciala de prietenie, pe care o impartaseste toata familia Gibson.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.