Cu putin timp in urma, Delia Matache si Edi Iordanescu anuntau ca doresc sa ia o pauza in relatia lor, dupa aproape doi ani petrecuti impreuna.
Edi ii reprosa atunci iubitei sale ca nu acorda suficient timp relatiei lor, insa nemultumirile lui se pare ca au luat sfarsit, intruca t ei merg deseori, in aceasta perioada, pe litoral, Delia avand acolo spectacole organizate de compania Cosmote. Dar, desi Delia, printre concerte, isi gaseste si vreme de iubit, cei doi as- teapta cu nerabdare adeva- rata vacanta, programata abia pentru sfarsitul lunii august.

Delia si Edi se vor imbarca, pe 23 ale lunii, cu destinatia Tenerife: Abia asteptam sa plecam si noi in vacanta. Vom pleca pe 23 si vom ramane acolo mai bine de o saptamana. Interesanta destinatie, intrucat Tenerife, parte a Insulelor Canare, este o insula de origine vulcanica, dar speram ca acest lucru sa nu agite si mai mult apele dintre ce doi amorezi. Surse anonime ne-au declarat ca Delia a fost vazuta in Piata Dorobanti, la Farmacia Sensi Blu, achizitiona nd... prezervative. Mai mult, vedeta ar fi facut astfel de cumparaturi de mai multe ori, ea aprovizionandu-se ori de cate ori ramane in pana. Contactata telefonic, Delia a negat, spunand ca nu investeste bani in aceasta veche metoda de contracept ie: Doamne fereste! Eu nu cumpar prezervative!. Oare le cumpara Edi?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.