Nici nu putem spune cand a inceput in istorie lupta cu nemurirea frumusetii sau pentru castigarea ei. Stim ca la inceput existau vrajitoare care aranjau, prin intermediul licorilor, ca iubitul sau iubita sa te vada cea mai frumoasa sau cel mai frumos, sa inlantuiasca sentimentele prin mijloace oculte. Dar ce faceai cu restul, nu se putea vraji intreaga lume ca cel sau cea care dorea sa obtina mult-ravnitul calificativ sa fie apreciat ca atare de toata lumea.
Asa au aparut trucurile, mici artificii prin care se putea ajunge la un rezultat. Azi, stiinta a evoluat, locul vrajilor si al licorilor a fost luat de bisturiu si tot felul de medicamente minune. Beneficiarii metodelor stintifice de ultima ora sunt in special vedetele, persoanele publice, staruri de renume, oameni cu dare de mana care isi pot permite sa beneficieze de costisitoarele metode. Una dintre vedetele noastre care a dat nastere la intrebari cu privire la bustul care tot parea sa creasca este Andreea Balan.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.