Conform revistelor de scandal din America, o adevarata drama se petrece in casa cuplului celui mai invidiat si mediatizat din lume: Brad Pitt si Angelina Jolie.
De la nasterea micutei Shiloh, Angelina nu mai vrea sa doarma in acelasi pat cu Brad, motivind ca se simte mai mult mama decit iubita. Insa, motivul adevarat al acestei separari il constituie, de fapt, aspectul fizic al actritei care, se pare, a ajuns de-a dreptul deplorabil. In timpul sarcinii si dupa, Angelina a slabit atit de tare, incit acum e numai piele si os.

Desigur, si ea a observat acest lucru si s-a plins unor apropiati ca nu mai poate sa imbrace o pereche de bikini, pentru ca stau pe ea ca pe gard. Cit il priveste pe Brad Pitt, este evident ca nu i-a cazut bine decizia Angelinei de a dormi in camere separate. Mai mult, bunica lui, acum in virsta de 83 de ani, a marturisit revister "Star" ca nepotul ei nu are de gind sa se insoare, pentru ca nu a depasit inca trauma divortului de Jennifer Aniston si pentru ca nimeni nu ii poate oferi certitudinea ca, de data asta, casnicia o sa dureze pentru totdeauna.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.