INCREDERE. Cea mai cunoscuta vedeta de origine romana din Italia, Ramona Badescu, crede orbeste in predictiile facute de o prietena de-ale ei, care ghiceste in carti.

Romanca Ramona Badescu are sansa de a-si relansa cariera in cinematografia internationala.

Bruneta intentioneaza sa traverseze Oceanul pentru a demara cateva contracte la Hollywood. Se pare, ca vedeta este foate entuziasmata de aceasta perspectiva, cu atat mai mult, cu cat o veche prietena de-ale sale, ghicitoare in carti, i-a prezis ca va avea succes in aceasta incercare.

Potrivit unor surse neoficiale, citate de presa italiana, Ramona este dependenta de foarte multi ani de sfaturile acestei ghicitoare, de care asculta orbeste, indiferent ca e vorba de probleme sentimentale sau profesionale.
Si bine face, daca tinem cont ca vedeta s-a impacat de curand cu fostul ei iubit, Riccardo Piccionetti.

Cei doi au reluat relatia pe care o intrerupsesera anul trecut, inainte ca romanca sa vina sa prezinte "Cerbul de Aur". Ramona este insa destul de rezervata, motiv pentru care nu accepta, deocamdata, sa locuiasca impreuna cu iubitul ei. "Ne sarutam si fiecare la casa lui", a concluzionat actrita, care vrea sa-i testeze dragostea partenerului ei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.