Impresionate de starea actuala a turismului din Romania, tot mai multe vedete autohtone fac naveta intre litoralul romanesc si alte tari.

Mihaela Radulescu a ales litoralul romanesc. In aceasta vara, vedeta Antenei 1 a renuntat sa se mai refugieze prin Irak in cautarea unor soldati cu povesti interesante de viata.

Mihaela si-a sarbatorit, joi, ziua de nastere la Neptun alaturi de familie si prieteni. La fel ca si in ceilalti ani, atractia evenimentului a fost fiul sau, Ayan.

Senzuala prezentatoare va zbura spre America spre sfarsitul lunii august. Motivul, Mihaela va lua parte pe 26 august la Los Angeles la botezul baietelului Nadiei Comaneci. Nasa lui Dylan va fi Anastasia Soare, celebra regina a sprancenelor.

Giulia nu are timp de vacanta. Fosta componenta a trupei Sexxy face in prezent naveta intre studioul de inregistrari din Bucuresti si cantarile de pe litoral. Pentru ca isi doreste ca muzica sa sa se danseze si in cluburi, frumoasa cantareata va canta numai live si va fi insotita la concerte de un DJ. Solista ne pregateste si o surpriza, un album cu un sound diferit de tot ce a realizat pana acum.
Giulia si viitorul sau sot, Bogdan Jianu vor pleca in toamna intr-un scurt sejur. De aceasta data, frumosul cuplu a ales Sicilia si Parisul.

Giulia spune ca se reintoarce de fiecare data cu mare placere in Orasul Indragostitilor pentru ca aici ''scanteia dragostei se aprinde intotdeauna altfel''.
Dan Tudor si-a dorit o vacanta de zece zile in Grecia. Cu gandul la piesa pe care o pregateste la Teatrul National, actorul a revenit insa pe plaiurile mioritice dupa doar 3 zile. ''Am vrut sa ma rup de lume, dar nu am reusit''. Am mult prea multe proiecte de care ma ocup.

Dan Tudor va monta la TNB o piesa pentru ''copiii mari'', Sanziana si Pepelea din care nu vor lipsi momentele de dans si pantomima. Mircea Albulescu, Marius Bodochi, Monica Davidescu, Ileana Olteanu, Silviu Biris, Magda Catone sunt doar o parte dintre actorii care se vor lasa pe mana tanarului regizor. Dan Tudor a pus in functie si ''Masina de vise'', trupa a carei lider este, si a scos un videoclip de 10.000 de euro.

Ioana Maria Moldovan, in cautarea Nisipurilor de Aur

Ioana Maria Moldovan va parasi din 7 august pupitrul emisiunii "Povestiri adevarate". Frumoasa prezentatoare va intra pentru doua saptamani intr-un binemeritat concediu. In prima parte a vacantei, Ioana va pleca, impreuna cu prietenul ei, pe litoralul bulgaresc, la Nisipurile de Aur. Acolo, pe langa mare si soare, vedeta ACASA va mai avea un motiv de bucurie, pe 9 august va implini 24 de ani.

Ea va petrece aceasta zi speciala impreuna cu iubitul ei intr-un mod romantic, pe malul marii, dar cu regretul ca pentru prima oara la ceas aniversar se afla departe de parinti.

Dupa ce se va intoarce din Bulgaria, Ioana va merge si la Targu Mures, acolo unde isi va sarbatori ziua de nastere cu parintii si bunica ei. Ca in fiecare an, frumoasa blonda va gasi camera ei plina de flori, de acest detaliu ocupandu-se, ca de fiecare data, mama. In plus, Ioana va fi "rasfatata" si cu savuroasele bucati pe care aceasta i le pregateste de fiecare data, special pentru aceasta ocazie: puiul la cuptor facut in vasul roman (specialitatea casei), vargabeles si prajitura "Albinita".

Din 21 august, Ioana va putea fi vazuta din nou, alaturi de Dragos Stanescu, la "Povestiri adevarate".

Cream a petrecut cu Jenifer Lopez si Puff Daddy la Saint Tropez

Cream a participat la petrecerea organizata de Puff Daddy. Echipa de la Roton a hotarat sa-i faca cunostinta starului american cu naravasa bruneta. Lucrurile au decurs conform planului, asa ca printre numele grele din show-biz prezente la petrecerea de la Saint Tropez, precum Paris Hilton, John Galiano, Bruce Willis, Marc Anthony, Jenifer Lopez, s-a aflat si Cream din Romania. Locul ales pentru desfasurarea ostilitatilor a fost Nicky Beach din Saint Tropez, iar invitatii au sosit la eveniment nu cu masinile asa cum se obisnuieste, ci cu yacht-urile.

Cream a avut ocazia sa stea cateva minute bune de vorba cu faimosul cantaret Puff Daddy, care i-a marturisit ca stie ca in Romania se face muzica buna.

Puff Daddy a interpretat pentru oaspetii lui cateva dintre hiturile care l-au consacrat, dar s-a ocupat si de intretinerea atmosferei fiind mc-ul petrecerii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.