Intoarsa recent din Franta, unde lucreaza la un nou album, Paula Seling ne-a povestit ca pentru ea Parisul este trist si gol.

Daca pentru majoritatea oamenilor, orasul indragostitilor este un vis frumos, cantareata il gaseste mai degraba gri si mohorat. Si asta pentru ca Paula nu are nici un iubit cu care sa se plimbe de mana pe Champs Élysées.

Cu toate ca-i este foarte greu singura intr-o tara straina, cantareata nu-si doreste o relatie, pentru ca vrea sa se implice suta la suta in noul ei proiect muzical. Paula spune ca are foarte multi prieteni si nu mai are nevoie de un iubit care sa-i distraga atentia.

" Mi-ar fi foarte greu cu un iubit in Romania si eu mereu pe drumuri cu munca", spune cantareata.

In Franta, ea nu are timp de cumparaturi sau de distractii, pentru ca tot timpul sau este impartit intre inregistrari si sedinte foto. Este foarte multumita de rezultate si spune ca acest album este produs aproape in totalitate de ea. "Este o muzica neagra, cu piese si ritmuri complexe. Sunt si balade, inspirate din viata mea de zi cu zi", spune Paula. Albumul va aparea pe piata in luna iulie.