ProTV si de pe scaunul de conducere pe care il ocupa la revista The One. Disparitia ei este insa una temporara, vedeta aflandu-se in concediu, impreuna cu sotul sau, Alexandre Eram, si cu cei doi copii ai lor, Alexia si Aris.
Anul acesta, familia Eram a ales doua locuri speciale pentru a-si petrece zilele libere: Turcia si Franta. Multe vedete autohtone prefera ca destinatie de vacanta sudul Frantei, probabil pentru clima prielnica si pentru luxul care caracterizeaza aceasta zona a Frantei. Andreea Esca s-a indreptat tot spre Riviera franceza, oprindu-se la Nisa: Am petrecut o parte din vacanta in Turcia, restul perioadei de concediu urmand a ne relaxa la Nisa. Andreea ne-a mai dezva- luit ca a pastrat legatura cu Nadia Comaneci insa nu stie daca va merge in America, pentru a fi prezenta la botezul baietelului fostei gimnaste: Am vorbit cu Nadia la telefon, dar nu stiu inca daca am sa ajung la botezul lui Dylan. Vedeta Pro TV a mai declarat ca ii place foarte mult munca la revista pe care a revitalizat- o de curand.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.