Joi seara, la Hotelul Marriott, Anna Lesko a incins atmosfera timp de 45 de minute cu cele mai cunoscute hituri ale ei - Anicyka maya, Nebunia mea esti tu si cel mai recent single 24 la care a filmat si un videoclip.
Concertul s-a dovedit a fi unul spectaculos, spiritele fiind incinse inca de la aparitia celor doua dansatoare ale Annei. Evenimentul ce a purtat numele Grand Fiesta Shopping 2006 si a fost gazduit de Issa de la Elegance si-a propus promovarea lantului de magazine aflat in incinta hotelului.

Seara a debutat cu o serie de prezentari de moda, de la lenjerie intima si costume de baie pana la rochiile de seara marca Oana Niculescu Mizil. Si-au facut simtita prezenta Lucian Mandruta impreuna cu sotia sa, Roxana Marcu, Codin, Claudiu Patrascu si Florin Moldoveanu, toti veniti in gas- ca pentru a-si sustine prietenele manechine ce defilau pe podium. Show-ul oferit de Anna Lesko a fost unul de senzatie. Cele doua dansatoare s-au dezlantuit pe scena improvizata de la Marriott. Basarabeanca a cantat si a dansat alaturi de invitati si in nenumarate randuri i-a luat langa ea pe scena pe barbatii ce o adulmecau din priviri. Doar ca multi dintre ochii celor prezenti s-au indreptat asupra uneia dintre dansatoare.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.