Dupa doar un an de casnicie, sportivul a plecat de acasa

Cunoscutul luptator de K1 Ciprian Sora a plecat de acasa. Dupa doar un an de casnicie, sportivul si-a parasit nevasta, Daniela, cu care s-a casatorit din interes, dupa cum sustin apropiatii si s-a mutat in garsoniera lui din Bucuresti. Sora se pregateste acum de divort.

Luptatorul de K1 Ciprian Sora a plecat de acasa. Dupa doar un an de casnicie, sportivul si-a parasit nevasta, cu care s-a casatorit din interes, si s-a mutat singur in garsoniera lui din Bucuresti. Sora se pregateste acum sa depuna actele de divort pentru a fi din nou burlac.

Nunta mare la sfarsitul anului 2004. SPP-istul Ciprian Sora s-a insurat. Mireasa, o tanara pe nume Daniela. O fata simpla, de la tara, din Calugareni, judetul Giurgiu. Totul parea de vis, Daniela era cea mai fericita femeie din lume. La fel si Ciprian, cu gandul la conturile bancare ale noii sale sotii. Doar ca pe parcurs s-a dovedit a nu fi asa. Tanara nu era la fel de bogata pe cat spera sportivul.

Nasul celor doi a fost Catalin Voicu, un controversat deputat acuzat de nenumarate nelegiuiri, care are resedinta tot in Calugareni. Acesta a fost cel care l-a insurat pe Ciprian cu Daniela, dupa cum sustin gurile rele. Cei doi, nasul si finul, au avut si o relatie profesionala, daca se poate spune asa, Ciprian aflandu-se de multe ori in postura de bodyguard al lui Voicu.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.