Proaspata sotie Britney Spears face reclama la televiziunile americane unei creme anti-acnee, alegere care nu este intamplatoare, caci cantareata sufera de ani buni de neplacutele eruptii pe fata. Motiv pentru care a aparut de multe ori in presa cu fata acoperita de cosuri, in pofida eforturilor oamenilor de la machiaj. O problema similara cu tenul o au insa si P. Diddy, Jessica Simpson si Alicia Keys, a caror piele prezinta, de asemenea, anumite inflamatii total inestetice. Desi suma contractului de publicitate nu a fost dezvaluita, se presupune ca e vorba de una insemnata, caci nu multe vedete sunt disponibile sa faca o astfel de reclama. De altfel, "inamicii" vedetei sustin ca nu numai acneea si lipsa de inhibitii au facut-o sa accepte acest contract gras, ci si faptul ca finantele cantaretei au inceput sa cam scada.
Acest zvon pare confirmat de faptul ca, recent, Britney a dat in judecata 8 companii de asigurari care au refuzat sa o despagubeasca pentru turneul mondial din 2004, pe care l-a anulat pentru ca s-a ranit la genunchi. Spears si-a anulat turneul "Onyx Hotel" in iunie anul trecut, dupa ce si-a ranit genunchiul in timpul filmarilor la un videoclip. Cantareata cere acum companiilor de asigurari despagubiri de 9,3 milioane de dolari, intr-un proces intentat la Curtea Suprema de Justitie de la New York.

Initial, vedeta in varsta de 22 de ani a ratat cateva concerte din turneul care trebuia sa cuprinda 82 de spectacole, dupa ce s-a lovit la genunchi intr-un concert din Illinois, in martie anul trecut. Ea a fost insa dusa la spital si operata la genunchi in urma unui alt incident, survenit in timpul filmarilor la videoclipul "Outrageous". Abia acesta a dus la anularea turneului. Companiile de asigurare refuza sa plateasca despagubirile motivand ca anularea turneului a fost determinata de un accident anterior semnarii contractului.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.