Dupa succesul piesei ”Señorita” si al noului album ”Pentru prieteni”, lansat recent de MediaPro Music, Alin Oprea de la Talisman a mai avut inca un motiv de bucurie: a sarbatorit ziua de naster a celor doi copii ai sai: Adrian si Melisa.
Asa se face ca, pe 1 august, impreuna cu intreaga familie, Alin si-a chemat prietenii la un centru de joaca din Bucuresti pentru a-si sarbatori cei doi copii: "Adrian este nascut pe 1 august, iar Melisa pe 2 august. Asa ca am hotarat sa facem o singura petrecere pentru amandoi, la care i-am invitat pe toti prietenii nostri si copiii lor", a marturisit Alin. Atractia petrecerii au fost trei masini de epoca, pe care Alin le-a inchiriat pentru a-i duce pe copii pana la locul de joaca, dupa o plimbare pe strazile capitalei. Apoi, joaca a continuat pana spre dimineata, bineinteles in compania parintilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.