ACAPARATOARE. Informatiile despre Andreea Marin au de fiecare data acelasi efect: sa ne uimeasca.

Sotia lui Stefan Banica Jr. este Zana numai pe micul ecran, si numai pentru telespectatorii ei. Putini stiu ca Andreea Marin locuieste acum in casa Mihaelei Radulescu, casa pe care vedeta Antenei 1 a obtinut-o de la Primaria Municipiului Bucuresti pe vremea lui Viorel Lis.

Mihaela Radulescu si Stefan Banica Jr. au divortat in 2000, ocazie cu care cantaretul a ramas, in urma partajului, cu apartamentul de patru camere, situat in bulevardul Unirii. In locuinta, obtinuta de Mihaela Radulescu de la Lis, au stat, pana in iarna, si Camelia Constantinescu cu Stefan si, desigur, cu fiul lor, Radu Stefan.

Odata cu aparitia "Zanei" in viata lui Banica Jr., Camelia a fost nevoita sa paraseasca domiciliul impreuna cu fiul ei, pentru a-i face loc celei care la televiziunea publica, intruchipeaza bunatatea si face saptamanal demonstratii de compasiune umana. Se pare ca puterea de convingere a Andreei Marin nu este la indemana oricui.
Farmecul vedetei TVR l-a determinat pe Banica sa-si reconsidere intreaga situatie familiala.
Oricat de dur ar parea, cantaretul a decis sa se desparta atat de Camelia, cat si de fiul lor, preferand sa locuiasca in continuare in acelasi apartament, insa cu Andreea Marin.

In aceasta conjunctura, Camelia Constantinescu nu a avut alta solutie decat sa se mute in alta parte. Acest nefericit episod ar fi putut fi eliminat din ecuatia despartirii daca Stefan si Andreea ar fi ales sa locuiasca intr-una dintre celelalte proprietati.

Doi soti, sase posibilitati

Posibilitati ar fi existat, slava Domnului. Cei doi soti detin, intr-o forma sau alta, nu mai putin de 6 case: Stefan Banca Jr. este posesorul unui apartament confort II, cu 2 camere in Dorobanti, a unei vile la Foisorul de Foc, mostenita dupa moartea tatalui si a fratelui lui, al unui alt apartament in zona Circului, casa primita de la mama lui, si al unei vile in constructie, undeva in zona Tei, casa care este de fapt trecuta pe numele Sandei Liteanu, mama lui si la care a contribuit financiar si Andreea Marin. Nu mai punem la socoteala apartamentul din Unirii, despre care am vorbit mai sus. La toate acestea se adauga apartamentul Andreei Marin din zona Aviatiei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.