Astazi ne vom ocupa de rubricile meteo ale televiziunilor din Romania. Probabil ca o facem din razbunare, pentru ca ne-au oferit in ultima vreme numai si numai canicula si nu dau semne ca s-ar hotari sa fie mai blinde cu noi.
Am constatat cu uimire ca, la Antena 3, rubrica meteo e prezentata de un baiat pe care-l cheama Mihai Jurca. Nu ma indoiesc ca e fiul doamnei Jurca, vedeta meteo a tuturor timpurilor, care are acelasi job, dar pe Antena 1. Va dati seama ce inseamna sa fii copilul Romicai Jurca, ce inseamna sa traiesti sub presiunea celebritatii mamei si sa alegi, in cele din urma, s-o urmezi in meserie, desi pe tine poate te pasioneaza vapoarele, PR-ul sau informatica?

Avem asadar de-a face cu un destin tragic. Cu atit mai mult cu cit e posibil ca prezenta lui Mihaita pe Antena 3 sa fie legata de o interventie a mamei la conducerea trustului Intact, in conditiile in care ar fi fost firesc ca omul sa puna picioru-n prag si sa-si inceapa cariera de jos, de la Etno TV.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.