DISPERARE. Satula sa se tot bronzeze si mai ales sa someze pe litoralul romanesc alaturi de DJ Pagal, Cosmina Pasarin a luat taurul de coarne si s-a prezentat zilele trecute la un casting. Si nu unul oarecare, ci la cel organizat pentru noua telenovela produsa de Valeriu Lazarov, pentru Antena 1.
Dupa succesul pe care l-a avut cu "Secretul Mariei", magnatul TV a prins curaj si incearca un nou boom pe piata romaneasca ahtiata dupa povesti siropoase. Astfel Cosminei Pasarin i s-a oferit sansa de a reaparea pe micul ecran. Exclusa din Pro TV, bruneta a facut imediat dupa aceea o incercare la televiziunea din Baneasa, insa fara rezultat. Perseverenta din fire, Cosmina nu si-a pierdut speranta, propunandu-si sa accepte orice numai sa redevina in atentia publicului spectator. Sa nu uitam ca telenovela este una dintre rampele de lansare sau relansare a celor care au fost lasati in umbra.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.