PERICOL. Relatia dintre Andreea Banica (Blondy) si Lucian Mitrea dureaza de ani buni si in viziunea lor se va finaliza cu o casatorie.

Cu toate acestea paparazzii "Averea", l-au surprins zilele trecute pe logodnicul cantaretei si totodata impresarul ei, intr-o ipostaza nu tocmai favorabila pentru un viitor sot. Episodul s-a consumat in curtea casei din Eforie Sud, casa ce apartine cuplului Andreea-Lucian. Iubitul vedetei s-a aratat a fi extrem de familiar cu una dintre dansatoarele din trupa "Blondy". Profitand se pare, de absenta Andreei Banica, lui Lucian i-au scapat cateva gesturi de tandrete cu una dintre colegele de trupa ale iubitei lui. Impresarul a luat-o de dupa gat pe dansatoare, iar aceasta i-a raspuns prinzandu-l jucaus de mana. Pentru necunoscatori cei doi ar fi putut trece cu usurinta drept un cuplu. Cu atat mai mult cu cat Andreea lipseste cu desavarsire din cadre.

Andreea, in aceeasi oala cu Cristina Rus

Chiar daca nu mai formeaza de ceva vreme o trupa, Andreea Banica si Cristina Rus au iata, multe in comun. In urma cu doua saptamani paparazzii "Averea" l-au surprins in niste scene similare pe Calin, iubitul Cristinei Rus. Acesta se "desfata" pe plaja din Constanta alaturi de Roxana, dansatoarea Cristinei.

Si aceasta ca si dansatoarea Andreei Banica s-a atasat de cantareata si de iubitul acesteia cu ocazia escapadei pe Litoral. In fiecarea seara, ea le-a tinut companie celor doi la masa si la plimbare. Curios este ca in toate ipostazele, roscata se afla intotdeauna intre Calin si Cristina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.