Sint frumosi, bogati si celebri. Sint cintareti si actori ale caror concerte si filme sint urmarite cu sufletul la gura, in diverse colturi ale lumii. Multi dintre ei, insa, au o meteahna comuna, indiferent de virsta pe care o au sau tara din care provin: sint dependenti de sex si, pentru a-si pune in practica orice fantezie legata de acest subiect, nu ezita sa participe la orgii, sa se travesteasca sau sa consume te miri ce pastile afrodiziace.

Va prezentam in continuare o lista a vipurilor cunoscute in lumea larga (si) pentru apetitul lor sexual iesit din comun.

Michael Douglas

Un loc fruntas in aceasta lista il detine actorul american Michael Douglas. Pe cind era insurat cu prima nevasta, Diandra, s-a internat de buna voie intr-o clinica de specialitate, pentru a se vindeca de dependenta de sex.
Ceva mai pragmatica, actuala sotie, Catherine Zeta Jones, a stipulat o clauza (semnificativa in acest sens) in contractul prenuptial: sa primeasca 1,7 milioane de dolari de fiecare data cind Michael ar avea vreo aventura.

Monica Bellucci

Frumoasa actrita italiana este si o mare seducatoare. Cel putin, asa sustine primul ei iubit, Valerio Varani, care a marturisit tabloidului News of The World ca Monica era o adevarata "gimnasta" in pat, dornica sa incerce orice pozitie. si sa faca dragoste cit mai des, uneori si de cinci ori pe noapte.

Britney Spears

Cind a fost insarcinata cu primul copil, a spus in dreapta si in stinga ca sarcina i-a marit apetitul pentru sex. Asa ca sotul ei, Kevin Federline, a fost nevoit sa faca fata unui adevarat maraton sexual si sa se uite la cit mai multe filme porno, pentru a "se inspira".

Robbie Williams

Robbie este un adevarat "insatiabil", care nu "iarta" nimic: prezentatoare, fane, manechine ori cintarete.
Practic, in patul lui poate ajunge cine vrea si cine nu vrea. Insa el a marturisit ca are o adevarata slabiciune pentru dansatoarele la bara, care sint foarte bine "dotate" la capitolul sini. In timpul ultimului sau turneu, a fost nevoit sa apeleze la vitamine si intaritoare, pentru ca s-a simtit epuizat...

Kate Moss

Pe cind era mai tinara, la fel ca Michael Douglas, si Kate Moss s-a internat intr-o clinica pentru a scapa de dependenta de sex. Au ramas celebre petrecerile sale, bazate pe consum de cocaina si mult alcool, care se terminau cu adevarate orgii "lesbo".
Unele colege ale sale ei au marturisit ca, atunci cind Kate era sub influenta drogurilor, nu mai avea nicio inhibitie si era gata sa faca sex cu oricine.

Charlie Sheen

Inainte sa se insoare cu Denise Richards, actorul Charlie Sheen era un musafir obisnuit al bordelului de lux tinut de Heidi Fleiss. Un timp, a fost un sot model, apoi a cerut divortul. Denise l-a acuzat de violenta conjugala si, ulterior, s-a aflat ca, de fapt, Charlie nu renuntase niciodata la prostituate sau la liniile telefonice erotice.

50 cent

Raperul american adora alcoolul pentru ca "elibereaza pe oricine si toti renunta la inhibitii".
Cea mai "tare" orgie sau partida de sex in trei se face cu femei care au baut, este de parere 50 cent. El se gindeste serios sa intre intr-o afacere cu jucarii erotice si vrea sa creeze un vibrator cu "masurile" sale.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.