Barbatul bogat, tinar si frumos este idealul oricarei femei. Cel al unei playmate este ala bogat, faimos si restul nu mai conteaza, Hugh Heffner sa fie. Oana Bercaru l-a intilnit in carne si oase, chiar in vizuina lui, la Los Angeles, pe fondatorul celebrei reviste cu "iepurasi". Scopul vizitei, derulata in luna aprilie, a fost sedinta foto avind ca tema abia fumatul CM de fotbal. Scopul interviului de fata este s-o prezentam pe fata din Romania care l-a cunoscut in carne si oase pe cel mai notoriu "old playboy":

Cum a fost intilnirea cu Hugh Heffner?
M-am intilnit de trei ori cu el pe toata durata sederii in LA, la cele doua petreceri organizate in cinstea noastra si o data chiar in casa lui. Am fost 14 fete din 14 tari. Am fost foarte ocupate, n-am avut timp de conversatii cu el. Dar a incercat sa petreaca si cu noi ceva timp. Hugh are un ritm de viata care nu-i permite timpi morti. Scrie, citeste, are sedinte.

Cum ti s-a parut: un barbat de moda veche, sau este ceva in spiritul revistei pe care a fondat-o - un playboy batrin care traieste clipa?
Nu este de moda veche, dar este intr-adevar intruparea spiritului PLAYBOY intr-un barbat galant, manierat, cu mult bun simt.

Stia unde se afla Romania?
Ne-am salutat, a vorbit politicos cu mine, stia cine sint si din ce tara.

Cum este ca gazda, cum v-a primit la celebra Mansion House?
Casa este plina de valeti gata sa-ti aduca orice doresti, oricind. Locul este impinzit si cu garzi de corp. Avind in vedere scopul vizitei noastre, erau si foarte multi oameni de la PLAYBOY SUA. Proprietatea e imensa, cu piscina, restaurante, grota, gradina zoolo-gica, foarte multe pasari exotice (chiar m-am fotografiat cu un papagal enorm, frumos colorat).

La resedinta lui ati avut parte de "scene fierbinti", asa sunau stirile despre voi. La ce se refereau?
Am facut foarte multe fotografii. Pe linga cele legate de fotbal, ne-am pozat si la petreceri unde ne-am simtit foarte bine. Toata lumea era dezinhibata. Distractia a fost atit de intensa, incit fotograful, unul foarte renumit - se numeste Arny Freitag - s-a aruncat si el in apa, alaturi de noi.

Ce ati mai vizitat?
Am fost intr-un mare centru comercial, in Beverly Hills, la cumparaturi de lenjerie. Nu stiu cind au trecut 6 ore. Nici nu mi-am dat seama. As fi vrut sa spun ca am fost la Mall, dar cred ca incap toate cele din Bucuresti in el.

Printre atitea fete frumoase, a fost vreuna careia H.H. i-a acordat mai multa atentie?
Nu, toate am fost tratate in mod egal. Asa cum am mai spus, H.H. este foarte manierat. Evident ca o cunostea mai bine pe reprezentanta Statelor Unite.

Au fost situatii de criza, sau dimpotriva, comice?
Nu stiu cit de comica este intimplarea: reprezentanta Ungariei si-a ratacit o rochie intr-o cabina de proba si mai aveam putin sa intoarcem casa cu susul in jos, mai ales ca era aproape miezul noptii cind si-a dat seama. Evident ca a doua zi dimineata s-a gasit si rochita.

Care afirmatie este adevarata: "H.H. este un batrinel simpatic"/"H.H. este un armasar autentic, in ciuda virstei pe care o are"?
Cum as putea sa spun despre asa o personalitate ca e un "batrinel simpatic"? Este un om cu o cariera de invidiat si care a schimbat lumea in ultimii 50 de ani. Ce sa spun? Ca este un "armasar autentic"? Asta pot sa spuna cele trei iubite ale lui.

Te-ai imprietenit cu vreuna dintre fete?
Cel mai bine m-am inteles cu Janine, reprezentanta Germaniei, avind in vedere ca am stat cu ea in camera. Dar atmosfera a fost deosebit de placuta si ne-am inteles foarte bine, toate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.