De la o vreme, zeul Amor o cam ocoleste pe Anna Lesko. Desi cintareata s-a afisat cu diversi masculi pe care presa i-a gratulat cu titlul de iubiti ai divei, se pare ca "idilele" n-au fost decit baloane de sapun. S-a vehiculat chiar ideea ca ar fi cuplata cu antrenorul ei de fitness, dar Lesko a pus lucrurile la punct, declarind ca omul ii este amic, confesor, sfetnic de taina si atit. Numai ca, fapt vizibil cu ochiul liber, romantica Anna tinjeste dupa atingerea unui barbat, altfel nu ar fi oferit acel spectacol desucheat la un recent eveniment monden.

In contextul unor prezentari de lenjerie intima (destul de potrivit, altfel...) cintareata si-a transformat recitalul muzical in recital trivial. Ca si cum miscarile sale lascive n-ar fi fost de ajuns, "odalisca" a chemat pe scena citiva tineri pe care i-a pipait cu dexteritatea unei profesioniste in materie de amor platit. Fapt care nu a fost de natura sa aduca vreo valenta in plus vocii sale pirpirii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.