Daca va intereseaza cumva soarta lui Horia Brenciu, care a cam disparut din peisaj de ceva timp, aflati ca o duce binisor. Guresul brasovean si-a pus vocea in slujba unor scopuri ceva mai... lucrative. Cum tot ii placea sa cinte pe la emisiunile lui televizate, iata ca si-a gasit, in sfirsit, adevarata vocatie: aceea de lautar. Horia Brenciu cinta, mai nou, pe la nunti, iar banii pe care si-i ia nu sint deloc de colea! Horia cere pe o cintare 3.200 de euroi, iar daca este insotit si de ansamblul Ciocirlia, costul se ridica la peste 4.000.

Asta, pe program fix, de o ora si juma-tate. Repertoriul lui este compus din coveruri de rock`n roll si slagare inter-nationale. Care va sa zica, n-o duce rau de loc alde Brenciu. Daca luam in calcul ca poate avea o nunta pe saptamina, suma ar ajunge la vreo 12 mii de euro pe luna. Si cind te gindesti ca oamenii schimbau canalul cind se apuca sa cinte la televizor...

Sursa: 7plus.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.