Tinara cintareata, bine cuibarita in topuri, dar si in inimile fanilor, este asaltata de sute de mesaje venite prin posta electronica. Andra primeste cel putin o suta de mail-uri pe zi, lucru obisnuit, cind e vorba de o vedeta autentica.
Mai putin obisnuit este faptul ca le si raspunde, tastind cu minuta proprie, desi are foarte putin timp liber din cauza programului foarte incarcat si tot pe atit de obositor. Declaratiile de amor pe care Andra le primeste de la admiratorii din toata tara, nu-l impresioneaza pe logodnicul ei, Catalin Maruta, pentru care, gelozia e un apanaj al lui Othello si atit.

Dupa toata vara asta obositoare (pentru amindoi) vor urma si citeva zile de relaxare, dar tocmai la toamna. "Imi voi lua o vacanta in septembrie, - zice Andra - voi avea cam zece zile libere, timp in care vreau sa merg in Italia, si in Spania, sa ma relaxez putin." Cintareata le pregateste fanilor sai un nou album, care va cuprinde cintece de muzica populara, si care va aparea in august.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.