IZOLARE. De cand nu mai este partenera lui Codin Maticiuc, Anamaria Ferent prefera sa-si petreaca weekendurile la mama ei, in Navodari.

Dupa ce a incheiat scurta sa idila cu Codin Maticiuc, alias "Poponet", cantareata Anamaria Ferent evita statiunile la moda de pe Litoral, preferand sa se retraga in liniste la mama ei, in Navodari.

Vedeta a ocolit pana acum Mamaia, locul favorit de promenada al personajelor mondene autohtone, preferand sa-si petreaca aproape toate weekendurile in compania mamei sale, in localitatea amintita. Unul dintre motivele pentru care blonda a ales sa procedeze astfel este, se pare, chiar fostul ei iubit, cu care nu doreste sa dea ochii, mai ales de cand a inceput sa se afiseze la bratul manechinului Corina Zugravu.

Nu se relanseaza singura

Pentru ca viseaza, totusi, la o vacanta speciala, Anamaria s-a orientat catre Thailanda, tara in care va pleca insa de-abia la toamna, dupa ce va reusi sa finalizeze inregistrarile la noul sau material muzical.

Vedeta nu se va relansa solo, ea pregatind in mare secret o colaborare surpriza. In ceea ce priveste raporturile cu fostul ei sot, Marcel Toader, Anamaria a inghetat, deocamdata, toate demersurile de a-si recupera cei 21.000 de euro pe care i-i datoreaza acesta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.