Vedeta va face impartasi telespectatorilor B1TV secretul sau, duminica incepand de la ora 14.30, in emisiunea "Vedetele se intreaba".

Sport 5 zile pe saptamana si regim alimentar personalizat reprezinta atuurile vedetei pentru o viata sanatoasa si un look de invidiat.

Moderatoarea emisiunii din aceasta saptamana este Diana Munteanu, iar emisiunea a fost filmata la o terasa in Herastrau si la sala de fitness pe care o frecventeaza Sanda. Desi nu a avut probleme cu kilogramele in plus, Diana i-a urmat exemplul invitatei ei si a imbracat echipamentul sport.

Diana a aflat de la Sanda Ladosi avantajele si dezavantajele vietii de artist.

Pentru ca este o adevarata luptatoare, Sanda nu s-a ferit sa vorbeasca si despre momentele grele prin care a trecut, despre rolul barbatilor in viata ei, despre rolul presei in cariera si - nu in ultimul rand - despre revenirea sa spectaculoasa dupa participarea la Eurovision, unde a reprezentat Romania in anul 2004.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.