Sunt considerate adevarate sex-simboluri. Pictorialele lor din Playboy si alte reviste de gen au facut inconjurul lumii. Anna Nicole Smith, Kim Basinger, Farrah Fawcett au avut insa aparitii spectaculoase si in salile de tribunal. Noul episod al documentarului «Hollywood-ul necenzurat», ce va fi difuzat astazi de PRO CINEMA, prezinta povestea celor trei dive de la Hollywood si confruntarea lor cu legea.

Anna Nicole Smith a renuntat la lupta cu kilogramele si a scos ''artileria grea'' in sala de tribunal. Blonda s-a luptat ani de-a randul in instanta pentru a pune mana pe averea fabuloasa a sotului ei decedat.

Un confident al actritei dezvaluie pentru "Hollywood necenzurat" amanunte picante din viata vedetei si din timpul acestui proces.

Deciziile gresite i-au adus mari probleme si lui Kim Basinger. Actrita a renuntat pe ultima suta de metri la rolul din "Boxing Helena", motiv pentru care a fost data in judecata si i s-au cerut despagubiri de peste 9 milioane $. Kim a pierdut procesul si a facut imediat recurs, pentru ca aceasta suma fabuloasa ar fi ruinat-o complet.

Povestea de dragoste dintre frumoasa Farrah Fawcett si iubitul ei James Orr si-a gasit finalul in instanta. Acuzatiile au venit insa din ambele parti.

Actuala iubita a lui Orr a acuzat-o pe Farrah ca i-ar fi furat o mare parte din haine, iar actrita s-a aparat folosind ca argument maltratarile si abuzurile la care a fost supusa de fostul partener.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.