Dupa ultima centralizare a biletelor vandute pentru concertul pe care trupa Placebo il va sustine pe 13 august la Arenele Romane din Capitala, cam aceasta ar fi intrebarea pe care si-o pun organizatorii si fanii trupei lui Brian Molko.

Potrivit reprezentantilor One Event, pana ieri, fanii cumparasera 3.000 din cele 5.000 de bilete puse in vanzare, ceea ce inseamna ca, pana la ora concertului, biletele ar putea fi epuizate. Din cele 3.000 de bilete vandute, 1.000 au fost achizitionate in sistem online, pe site-ul www.bilete.ro. Asa cum se stie, pentru acest concert, organizatorii au lansat un pret unic al biletelor - 75 RON -, acestea putand fi achizitionate din reteaua Diverta, librariile Carturesti, Sala Palatului sau Magazinul Muzica.

Show-ul Placebo este inclus in turneul de promovare a albumului "Meds", al cincilea din cariera trupei lui Molko, ce-i are ca invitati pe Michael Stipe de la R.E.M (pe piesa "Broken Promise") si VV de la The Kills (pe piesa "Because I Want You").

Albumul a fost compus in vara anului 2004 in sudul Frantei si inregistrat in 2005, pe parcursul a patru luni, la studiourile Rak, mixajul fiind semnat de Flood (U2, Smashing Pumkins)..

Dupa Bucuresti, Brian Molko, Stefan Oldsal si Steve Hewitt se vor deplasa la festivalul Sziget din Budapesta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.