BOBOC. Devenita, de scurt timp, doamna Columbeanu, Monica se poate lauda si cu statutul de studenta la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA. Daca perioada dedicata interviurilor de admitere a fost intre 10-23 iulie, pe 26 iulie, odata cu afisarea rezultatelor, au disparut si emotiile Monicai.

Pe lista admisilor, fosta domnisoara Gabor ocupa locul 46, avand media de admitere 9,39. Ea a preferat invatamantul la distanta in locul celui la zi. Pentru asta, studenta Columbeanu a sustinut un interviu, in fata unor profesori examinatori, la diferite materii precum filosofie, economie, psihologie. Desi durata studiilor este mai indelungata (5 ani fata de 4 cat se fac la zi), Monica prefera sa mearga la facultate doar la sfarsit de saptamana si in perioada de sesiune, reusind astfel sa isi organizeze viata de familie. Anual, Columbenii vor scoate din buzunar 1.600 RON pentru taxa de facultate pe care proaspata studenta trebuie sa o plateasca, suma infima de altfel pentru ei.

Ascensiune surprinzatoare

Cu toate ca a pierdut un an de scoala in favoarea altor activitati extrascolare, eleva Gabor si-a revenit din mers. Daca in clasele IX-X, Monica era o eleva de nota 7, dupa transferul la un alt liceu si oficializarea relatiei cu Irinel Columbeanu, ea a ajuns la multe medii de 10.

Si mai curios este faptul ca, daca la Bacalaureat a obtinut media 9,28, la admiterea la facultate nota a fost mai mare cu 11 sutimi, desi timpul de pregatire a fost mult mai scurt. Momentan, familia Columbeanu se relaxeaza pe litoralul romanesc, intr-o binemeritata vacanta.

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.