Cu parere de rau, va anunt ca m-am nimerit prin fata televizorului cind s-a difuzat, pe B1 TV, episodul din "No Comment" cu nunta Columbenilor. Cu si mai mare parere de rau, va anunt ca n-am putut evita vizionarea citorva secvente. Cu sfisietoare regrete, va anunt ca, vreti nu vreti, va voi impartasi citeva impresii.

La cununia religioasa (difuzata integral!), Irinel a transpirat intr-un hal fara de hal. Sigur ca era canicula, dar chiar n-am mai vazut un om transpirind in halul asta, de la Cotabita pe scenele optzeciste ale festivalului Mamaia. La un moment dat, chiar mi s-a facut mila de bietul om. Cred ca si Monicai i s-a intimplat la fel, de vreme ce, din cind in cind, stergea apele de pe el cu cite-un servetel. Acum insa, ca sentimentele s-au mai estompat, ma gindesc ca, pina la urma, s-ar putea sa fi fost vina lui. Asa-i trebuie daca nu s-a gindit din vreme la o solutie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.