Fosta voce principala a trupei Stigma, Claudiu Mirica, vrea sa clarifice cu "A & A Records" problema drepturilor de interpret, pentru ca pe piata se comercializeaza albumul "Copil rau", cu vocea lui, fara acordul sau. El a infirmat faptul ca vrea sa dea in judecata casa de discuri: "Vreau sa vad exact ce s-a intamplat cu drepturile mele de interpret, cum se face ca timp de doua albume nu am fost contactat de A & A". Si totusi, "in cazul in care se dovedeste ca exista lucruri ciudate legate de contractul semnat de Cornel Sorian", Claudiu ii va da in judecata. "Las totul pe seama avocatului, nu intentionez sa interactionez cu casa de discuri."

Mirica nu a avut un contract semnat nici cu liderul trupei, Cornel Sorian, nici cu casa de discuri "A & A". "Nu am semnat nimic in viata mea care sa tina de A & A Records", ne-a spus Claudiu. Ieri, A & A ne-a informat prin Cosmin Popan, asistent Relatii Publice, urmatoarele: "Noi nu am primit nici o instiintare oficiala din partea lui Claudiu Mirica in care sa ni se aduca la cunostinta ca ar vrea sa intenteze un proces. Mirica a semnat inainte sa intre in studioul de inregistrari un contract prin care i se interzice actionarea in judecata a casei de discuri".

Cornel: 'Un contract e o minciuna>>

De cealalta parte, Cornel Sorian considera ca "in industria muzicala, un contract e o baliverna, o minciuna", si totusi el ne-a declarat ca are incheiat cu A & A un contract de productie, semnat de el, in calitate de producator. Cornel admite ca nu se intampla de obicei ca un artist sa nu semneze un contract, dar el e adeptul muzicii din placere: "E o prostie sa legi o trupa de niste contracte pentru ca nu poti obliga pe nimeni printr-un contract sa dea maxim din el".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.