Fata trage cu dintii de o relatie deja... 'fumata'

Ileana Lazariuc se afiseaza in public singura sau impreuna cu cea mai buna prietena a ei, Lili Sandu. Cu toate ca Ion Ion Tiriac s-a intors pentru cateva zile in Romania, acesta fiind plecat la Monte Carlo, cei doi nu s-au vazut. Tiriac jr a ales sa-si petreaca timpul pe litoralul autohton, iar Ileana Lazariuc a ramas in Capitala.

In ultima vreme au aparut prin presa tot felul de materiale potrivit carora Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au rupt logodna. Surse din anturajul celor doi ne declarau la vremea respectiva ca Ion si Ileana sunt impreuna, iar declaratiile ca s-au despartit au fost facute numai ca sa indeparteze paparazzi de pe urmele lor. Apoi a urmat o perioada de liniste in cuplul Tiriac-Lazariuc, pana cand neintelegerile intre ei au inceput sa apara, de data aceasta "pe bune".

Ca sa-si clarifice sentimentele, Ion Ion a hotarat sa-si petreaca o parte din sezonul estival la Monte Carlo, fara iubita sa. Ileana a incercat sa-l faca pe tanar sa se razgandeasca, rugandu-l sa nu plece fara ea. In zadar, Tiriac jr nu s-a lasat induplecat, iar singurul raspuns pe care i l-a dat tinerei a fost ca are nevoie de timp pentru a decide daca vor ramane sau nu impreuna.

Dupa cateva saptamani, Ion Ion s-a intors de la Monte Carlo, numai ca nu a reinnoit legatura cu Ileana Lazariuc. Tanara a fost vazut pe la diferite evenimente mondene singura sau insotita de cea mai buna prietena a ei, fosta iubita a lui Bogdan Stelea, Lili Sandu. Si la nunta omului de afaceri Irinel Columbeanu, frumoasa bruneta a venit neinsotita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.